Vad jag vill åstadkomma under 2018

Jag är egentligen inte speciellt mycket för nyårslöften, varför vänta till nyår för att förändra något? Vill du något tillräckligt mycket kommer du kunna ändra livet imorgon. Förstår ni mig? Jag har dock en del saker som jag väldigt gärna vill ha gjort innan vi säger hejdå till 2018, dessa saker har jag radat upp nedanför.

- Bli bättre på att inte övertänka allting och våga utan att vara rädd för konsekvenserna. Det ger absolut ingen anledning till att göra dumma eller ogenomtänkta saker, men att inte låta sinnet stoppa mig för saker som jag faktiskt vill göra. Helt enkelt - bort med alla mentala spärrar!

- Eftersom min karriär som dansare ska hålla länge måste jag bli bättre på att ge kroppen det den behöver. Måste börja träna ordentligt igen och äta bra för att ge kroppen den näring som behövs. Mindre socker och mer frukt kanske är en bra början? I dagsläget äter jag ofantliga mängder socker.

- Körkort innan påsk! Den egentliga planen var innan jag fyllde arton, men det kom annat emellan i kombination med lathet och mycket i skolan. I vår lär det bli snäppet lugnare och då kan körkortet äntligen bli mitt!

- Jag har haft en dröm ett bra tag att färga håret till en halvblond färg, ljusare än vad det är nu. 2018 blir ett perfekt år att fullfölja den drömmen!

- Få klart det sista i mitt rum. Har aldrig riktigt varit nöjd, men nu har jag kommit så långt att det bara krävs ett par smågrejer innan allting är helt klart. Längtar!

- Skaffa ett nytt jobb med bättre lön, för att kunna ha råd med balettakademien samt kunna lägga undan en saftig summa varje månad. I och med att ekonomi redan är påbörjat är spara ännu mera pengar ett måste. Tänk att kunna köpa sin första lägenhet!

- Uppgradera bloggen. Jag tycker det går långsamt med statistik och uppdatering från min sida. Nästa år vill jag satsa allt och lite till för att få bloggen att växa. Det hade varit otroligt roligt!

  • Postad i: posted_inQ&A

Gillar