Valentine's day hetsen?

Brukar inte ta bort inlägg, men förra inlägget försvann lika fort som det kom upp. Jag var helt enkelt inte nöjd, jag kan bättre än så.

Alla hjärtans dag idag! Hur har ni firat? Jag är ingen högtidsfirare, om man nu kan kalla denna tisdag för en högtid, speciellt inte när det handlar om så simpla saker som uppskattning, kärlek eller att börja om på nytt t ex. Kalla mig tråkig, men kan nästan tycka att det är lite löjligt att man lägger ner så mycket tid på någon man tycker om bara för att dagen säger åt än att man ska göra det. Tycker att extra omtanke och uppskattning inte ska behöva vara beroende av en dag, utan ska ske när som helst på året. Det är en självklarhet i mina ögon!

Började min dag med grötskålen och kaffekoppen i vanlig ordning innan jag drog iväg till Gymgrossisten och köpte Mini bands. Fick sådan sjuk kontakt i muskler jag inte hade en aning om fanns. En investering för mina stackars knän och nu hoppas jag på uppbyggnad i både ben och rumpa! När jag kom hem sedan tog jag mig en promenad i det vackra vädret (men kallt som attan var det!)

Jag som älskar räkor gjorde ett litet lyckohopp när mamma kom hem med den vackra påsen av ljuvligheter (går det ge mer komplimanger åt en papperspåse?) Det enda jag saknade på räkbordet var ost- och kexbricka, då hade livet varit komplett. Skämt åsido. Har nu ätit mig mätt på de små rosa skönheterna och planerar att ingå matkoma för resten av kvällen.

Gillar