Veckan som gått

Äntligen är veckan över. Jag tror ingen förstår hur mycket stress min kropp fått ta sig igenom och hur tårarna varit nära hela tiden. I onsdags tog musikalgruppen sig igenom en fyra-timmars-lektion och dagen därpå var det inlämning av den sista uppsatsen just nu. I fredags fick vi sluta tidigare, vilket var extremt välbehövligt. Mot kvällen vankades det 100 dagars och jag dansade till långt in på småtimmarna, drack goda drinkar och insåg ännu en gång vilka fina vänner jag har.

Nu i helgen har det bara varit jobb som gällt. Var ganska sliten på lördagen, men lyckades vakna till liv mot eftermiddagen. Idag var en jobbig dag på jobbet, men hade turen att varva ner hos mina underbara farföräldrar. God mat, tonvis av glass (förlåt mjölkmagen) och myspys med familjen. Då mår jag som bäst.

Förresten! Idag är det ett år sedan jag fick glasögon. Tänk vad snabbt tiden har gått. Trivs så otroligt bra i mina bågar från Nividag (klick - adlink) och funderar på att beställa ett par till mot sommaren. Denna gången i lite mer färg. Kanske leopard? Det kan nog liva upp en tråkig outfit!

Gillar