Veckans horoskop á la Veckorevyn

Väduren

En högst mysig tid väntar, kära Vädur. Du är helt med på att bara gosa, mysa, snacka skit med familj och vänner, och vara väldigt bekväm, gärna i en soffa i mjuka kläder. Den här julen har du inga problem med att bara vara, och dina förväntningar är väldigt låga på vad som bör hända. Allt som är enkelt och mysigt duger bra för dig. Efter jul vaknar en hel del viljor, och en kreativ kraft kommer igång inom dig. Nu har du chansen att komma igång med ett projekt du längtat efter, eller att återgå till de stora framtidsplaner som du funderade på innan jul. Tankar på jobb, kanske drömjobbet, kommer tillbaka som ett tydligt tema. Nyår blir en festlig kväll där du är ditt allra mest spontana och festglada jag, och är den som håller liv i festen. Du inleder 2016 med att flirta loss med en sötnos som du tidigare bara sett på håll.

Oxen

Det blir en speciell jul, kära Oxe, för de romantiska känslorna går varma, och du är som en levande julklyscha – mysig, glad, omtänksam och drömsk. Frustration som inleder den första veckan, är snabbt borta, och byts ut mot pepp på en kort resa, mys med människor du inte träffat på länge och en drös flirtande om det ges chans. Tankar och funderingar som legat i dvala dyker upp under mellandagarna, och du tar itu med att prata med en sötnos eller partner om saker som ligger under din yta. Tankar kring relationer eller framtid diskuteras flitigt nu. När det närmar sig det nya året är du mer än peppad på att få fira det med bästisarna, och även om inte planerna blir precis som du tänkt dig (oväntat jobb dyker med stor sannolikhet upp) så får du en sprakande nyårsafton, och en pirrig känsla börjar uppstå mellan dig och en sötnos. Du får en het start på det nya året.

Tvillingarna

Du är mer än game på att ha en riktigt lugn jul i år, kära Tvilling, och myser ner dig ordentligt i allt som är skönt och mjukt och bekvämt. Mys med familjen, hur den än ser ut, står högst upp på listan, och några vänner kan bli besvikna på att du inte har några planer på att hänga med dem. Julafton ser ut att bli en tid för en ren vinstlott för dig, då du får en oväntad bonus, rejält med presenter eller känner dig emotionellt som den rikaste och tryggaste i stan. Och dina vänner behöver inte vara oroliga, när högtiden är över är du mer än redo att mysa och hänga med vänner. Flera relationer kan få rena nystarter nu, och du är den som hittar på allt roligt ni ska göra. Lite extrajobb i mellandagarna lönar sig, eller så får du goda nyheter från en chef eller hittar en tjänst du mer än gärna vill söka. Nyår blir en högst romantisk tid, och du bör verkligen ta chansen att flirta, mingla och mysa. Du är redo för att verkligen öppna upp för någon om vad du känner nu.

Kräftan

Du har ett fullt schema denna jul, kära Kräfta, och det blir mycket fixande, mailande, messande och en hel del resande innan julen är helt på plats. Känslorna är på rätt plats, och även om det dyker upp sista-minuten-knas på jobbet så kan du snabbt lägga detta bakom dig. Du har egna, personliga prestationer att fira under julen, och får en mängd av bekräftelser och kärlek nu. Andra njuter av att vara i din närhet. Men jobbet är lika snart det område du lägger fokus när de mest intensiva mys-dagarna är över, och du spånar en hel del kring vad ditt nästa oväntade, strategiska steg ska bli. Men först ska nyår firas, och det med stil. Du kör på med största möjliga planer, och får något som lika gärna skulle kunna vara bara vilken kväll som helst, att bli magisk. En kort resa runt nyår sätter stämningen, och 2016 börjar med fjärilar i magen. Den romantiska temperaturen är på max.

Lejonet

Lite nervös inför julen är du kanske, kära Lejon, men det lägger sig snart när du märker att allt det praktiska löser sig av sig själv, eller att din budget inte spricker trots allt. Din familj och vänner överraskar dig med att göra allting enkelt och det är bara för dig att glida in i julmyset och ta för dig. Ett inre lugn lägger sig över dig denna jul, och du kan på många sätt pusta ut. Just den ekonomiska biten är en punkt som stressar, även efter juldagarna, men som snart visar sig vara det du inte behöver bekymra dig för. Undvik att resa strax före nyår, eller räkna med förseningar. Nyår ser otroligt lovande ut för dig vad gäller romantik, och inför ett år som inte är överfullt av chanser till kärlek, så är det en mycket god idé att satsa på flirt och mys. Du bjuder gärna in andra, eller bara en speciell, till nyårsfirande på din hemmaplan i år, och gör inledningen till det nya året minnesvärd.

Jungfrun

Du blir alltmer pepp på jul, ju närmare julen du kommer, kära Jungfru, och kanske har det att göra med en flirt som ger dig alltmer uppmärksamhet, men kanske också att du ser fram emot att få tid att umgås med vänner och personer du saknat. Din längtan att få höra om hur alla mår, har haft det och diskutera livet och världen med dem är stor, och blir mer än mättad. Du får chansen att möta någon du oroat dig för, eller ha ett samtal där sårbarheter är ett tydligt tema, och ni kan trösta varandra och ösa kärlek över varandra. Mellandagarna ägnar du åt att flirta och romantisera, och även om det blir missförstånd eller svartsjuka skjuter upp, så går du mot också ett mysigt nyår. Du firar gärna hemma, eller i lite lugnare tempo i år, men får en magisk kväll oavsett. En känsla av tillfredsställelse välkomnar dig in i 2016.

Vågen

Under julen får du en ordentlig chans att andas ut, slappna av och verkligen bara vara, kära Våg. Ta den. Med hjälp av denna vila kan du låta insikter långsamt ta plats i ditt medvetna, inte minst de som handlar om jobb och framtid. Just nu blir detta ett tema som tar plats för dig, och för lediga Vågar finns äntligen tid att fundera ordentligt kring detta. Det blir en mysig tid, men du kan inte låta bli att göra inre listor på var du skulle vilja vara om ett år, eller vilka drömjobb som tävlar om första platsen för dig. För Vågar som jobbar under jul kan du se fram emot att klara av uppgifterna galant. En relation fördjupas i mellandagarna, och får på många sätt tillbaka den glans och gnista som kan ha saknats ett tag. Det lovar gott inför nyår, som blir en social och rolig kväll, full av äventyr, och om du vill även flirtande. Du reser gärna någonstans nu, och blir lätt bekant med nya människor som hjälper till att inviga 2016.

Skorpionen

Det blir en social jul, kära Skorpion, med ovanligt mycket människor i omlopp, och en hel del diskuterande, resande och drömmande. Det går knappt en dag utan någon lång konversation som du vill memorera, och du får chansen att träffa nya människor med nya perspektiv som sätter igång helt nya tankar hos dig. Med så mycket nytt i omlopp, ser du sedan mer än fram emot ett nytt år. Mellandagarna ökar på din pepp, med en ordentlig upptrappning i flirt mellan dig och en sötnos, eller massor av mys med en partner. En kort tripp någonstans må göra dig en aning sliten, men du tar snabbt igen dig inför nyårsafton, som du spenderar med de du gillar bäst. En utifrån sett ganska lugn kväll, men inom dig byggs en pepp upp inför ett nytt år, och du har mycket att se fram emot. 2016 börjar med energin och peppen på din sida.

Skytten

Jobb eller skola finns med i bilden en ganska bra bit in mot jul, men inte utan sina egna fördelar, kära Skytt. En ordentlig lön lockar, och du mår bra över hur mycket du lyckas åstadkomma mitt i julrushen. För Skyttar som längtar efter att söka nytt jobb men inte haft tid, kommer julen som en perfekt tid för att scanna internet efter lovande möjligheter. Det blir en intim och fin jul, lugn och och full av närhet, kärlek och omtanke. Många finns där för dig och vill gärna hjälpa dig i dina framtidstankar. Mellandagarna har bara ett fokus för dig – att ta det riktigt, riktigt lugnt. Det blir till att vila som aldrig förr, och du tackar gärna nej till allt som innebär att du måste lämna soffan. Nyår däremot, blir en social lyckträff, och du är mer än gärna ute och svänger om. Härligt – för du är detta nyårs stora flirtmagnet, och kan räkna med en drös härliga komplimanger och bekräftelse. En perfekt inledning på ett nytt år.

Stenbocken

Den här julen handlar mycket om att få vara nära de du saknat, kära Stenbock, att få krama om och prata med personer du inte träffat på länge. Om det så bara är en viktig person som du träffar i mellandagarna, eller om det är hela din släkt, vänner eller en speciell någon som kommer hem, spelar mindre roll. Personer du längtat efter kommer till dig nu. Det finns en hel del romantik i luften, men bara om du bjuder in och tillåter den blomstra, märker du av den. Flirtandet ökar i takt med att vi närmar oss nyår, som blir en speciell och mystisk kväll. Det flirtas på distans, och du pratar gärna i enrum med någon, hellre än håller låda om allt med alla. Hemlighetsfull men nöjd, lämnar du 2015 bakom dig och laddar för en än mer social start på det nya året.

Vattumannen

Nervös inför en jul full av konflikter? Det kan finnas anledningar till det, kära Vattuman, men ta inte ut något i förskott. Din jul ser istället ut att bli mer belönande än så. Personer du trott skulle hamna i bråk visar sig från sina bästa sidor, och inte heller du hyser något agg mot någon av julens alla ofrivilliga sociala möten. Det blir istället högst harmoniskt, mysigt och återhämtande. Ja, du hinner med en hel del vila, och absorberar kärlek från de som finns omkring dig. Några äventyr i mellandagarna tar du dig gärna an, och bjuder dig själv på saker du inte vanligtvis skulle investerat i. Nyårsafton blir den maximalt sociala tillställning du hoppats på, och du får återse personer du saknat ordentligt – och det ligger en flirtig stämning i luften för den Vattuman som vill inleda 2016 med lite hetta.

Fiskarna

Åh vilken fin jul du får, kära Fisk. Kärlek ligger i luften, och du får äkta kvalitetstid med de du tycker som allra bäst om. En relation står i fokus, och ni två kommer allt närmare varandra. Med pirr i magen och massa värme firar du jul, och har fullt av energi för att göra det till en fin tid för dem du firar (vad än det innebär för dig) med. I mellandagarna får du ännu mer energi från vänner, och du får chansen att lätta ditt hjärta kring något du känt varit tufft. Prata ut! Det kan bli jobbigt, men är värt det. Nyår blir en magisk kväll, med ännu mer fokus på en relation som växer och växer för dig, så ta åt dig all härlig energi som flyger runt dig när 2016 gör entré.

Gillar

Kommentarer