Veckans planer

Tisdag: Börjar min arbetsdag med att gå igenom så att alla kassor funkar. Vi har nämligen gjort en ombyggnad i butiken och på morgonen ska allting testas. Sedan flyter allting på som vanligt. Ska träffa upp Clara efter jobbet för en träningsdejt och därefter beger jag mig hemåt för städ och förberedelser inför natten.

Onsdag: Tidig arbetsdag. Ska på ett möte efter jobbet och åker sedan därifrån direkt till gymmet. På kvällen har jag tänkt mig ansiktsmasker i alla dess slag och en lång dusch.

Torsdag: Jobb, jobb och mer jobb. Blir en vilodag från gymmet en dag tidigare. Ska på möte på UMO om att sätta in en p-stav. Efter ett antal år med mellanpiller känner jag nu att p-stav möjligtvis kan vara ett bättre alternativ. Ska göra en "hälsogenomgång" och förhoppningsvis sätta in staven samma dag. Efteråt möter jag upp Therese för ett glas vin och skitsnack!

Fredag: Sista dagen på veckan, eller? Jag jobbar ett kort pass och åker sedan direkt till gymmet. Ska försöka hinna med att göra matlådor för resterande delen av arbetsveckan. Har ansökt om ledighet för en dag nästa vecka och ska försöka se om det går att boka en behandling av något slag. Massage lockar mest!

Lördag/Söndag: Just nu har jag inga speciella planer för helgen, förutom att jobba. Ska försöka hitta på något med antingen min käraste eller någon vän. Söndagen vill jag ägna åt att bara ta hand om mig själv. Ansiktsmasker i mängder innan jobbet. Kanske en lång promenad utomhus?


Gillar

Kommentarer