Veckans planer v.24

Godmorgon mĂ„ndag - och godmorgon fina ni! 💜 Klockan Ă€r straxt innan sex pĂ„ morgonen och jag har precis vaknat. Kaffekokaren stĂ„r och gör vad den Ă€r bĂ€st pĂ„, sĂ„ dĂ€rför tĂ€nkte jag passa pĂ„ att kika in hĂ€r snabbt och uppdatera er om min vecka.

Om en liten stund ska jag promenera bort till jobbet och köra ett kort pass. 7.30 - 13.45. Alldeles lagom lÀngd. Ska bli skönt att bara fÄ sitta i kassan, gör sÀllan det lÀngre. Efter jobbet har jag ett telefonmöte och sedan ska jag Àntligen ivÀg till gymmet. Har inte gjort det nÄgonting pÄ hela veckan..

Tisdag: Jobbar kvÀll. Ett extrapass jag egentligen inte ville ha, men som kommer göra gott för plÄnboken. Det Àr bara mellan 15-21.30, sÄ inte speciellt lÄngt. Ska packa ner lite klÀder pÄ dagen och förhoppningsvis hinna en svÀng till gymmet, men det beror lite pÄ tiden.

Onsdag: Ledig! Om vÀdret tillÄter ska jag slipa stolar till lÀgenheten och förhoppningsvis bli klar med dem. PÄ kvÀllen ska jag möta upp Felicia för en middag och sedan fÄr vi se om jag Äker hemÄt eller bort till L.

Torsdag: Beror lite pÄ vart jag hamnar kvÀllen innan. Blir antingen trÀning och packning eller sovmorgon och mys!

Fredag: Öppnar pĂ„ jobbet. TrĂ€ningsvĂ€skan ska med, sĂ„ pĂ„ eftermiddagen blir det trĂ€ning för fulla rullar. PĂ„ kvĂ€llen blir det tacomys med familjen.

Helgen: TÀcker upp för en som Àr mammaledig denna helgen och öppnar butiken. Skönt för plÄnboken med en extra helg och helgmornarna brukar vara vÀldigt lugna. Ska försöka Äka ivÀg till gymmet, men det beror lite pÄ vad vi vet om lÀgenheten. Förhoppningsvis har vi fÄtt ett inflyttningsdatum denna veckan! DÄ blir det packning som aldrig förr.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Beatrice ,
Ser ut som en bra vecka! Skönt att ha sÄn koll pÄ veckans aktiviteter. Jag mÄste ocksÄ bli mer strukturerad i det.
www.nouw.com/minframtid
Ellendelin
Ellendelin ,
VÀldigt skönt att skriva ner allting, sÄ man slipper överbelasta huvudet, kram!
nouw.com/ellendelin
Emma Engström,
SpÀnnade med onsdagens planer tycker jag, vore sÄ kul att fÄ se lite resultat kanske?! ExtraknÀck pÄ jobbet kan vara sÄ guld!! KRAM finis <3
nouw.com/emmaengstrom
Ellendelin
Ellendelin ,
Ligger uppe pÄ bloggen nu hjÀrtat! KRAM
nouw.com/ellendelin
moaelins
moaelins,
Åh vad hĂ€rligt💕
nouw.com/moaelins
Ellendelin
Ellendelin ,
VÀldigt hÀrligt <3
nouw.com/ellendelin
oliviamalm
oliviamalm ,
Fina du! Hoppas att du fĂ„r en underbar vecka 😊
nouw.com/oliviamalm
Ellendelin
Ellendelin ,
Tack detsamma 💕
nouw.com/ellendelin