Veckans planer v.36

Måndag: Äntligen tillbaka på jobbet. Jag kör 10-18 och ska hjälpa kunder att bli stammisar. Tror det kan bli en skön start efter semester och sjukdom. Efter jobbet ska jag veckohandla och fylla kylskåpet ordentligt!

Tisdag: Min tisdag ser likadan ut som måndagen. Ska ta mig till gymmet efter jobbet, gå på bandet en stund. Vill inte köra igång för snabbt, utan mest få in vanan av att bara vara där. Och respektera att kroppen inte riktigt är redo för tuffa pass än.

Onsdag: Jag kör ett mellanpass på jobbet och därefter är det bara att åka hem för middag och sömn. Orkar jag blir det en långpromenad på morgonen.

Torsdag: En ledig, oplanerad dag. Ska njuta av tid med min sambo och ha en riktig spa dag! Gymmet, långpromenad eller ett pass framför tvn får bli dagens träning.

Fredag: Öppning på jobbet. Får ser hur mycket jag kommer ihåg av alla rutiner haha.. Idag blir även en rivstart på mina åtta dagar i rad som jag lyckats ta till mig.

Lördag / Söndag: Öppnar hela helgen. Sedan har vi ingenting planerat. Både jag och L jobbar, kanske åker hem till föräldrarna och övningskör lite.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Sophiehelena
Sophiehelena,
Låter som en produktiv vecka ☺️ Lycka till på jobbet och gymmet ❤️
nouw.com/sophiehelena
Harborjarlivet
Harborjarlivet,
En påfylld kyl är en så skön känsla! Hoppas din första dag på veckan var bra och att du kommer komma in i rutinerna, det gör du säkert 😉 Kram <3
nouw.com/harborjarlivet
Angerts
Angerts,
Klok idé! Jag brukade alltid gå ut för hårt och då... blir man sjuk. Nu är jag mycket bättre men man måste påminna sig själv ständigt!
nouw.com/angerts
fiaberggren
fiaberggren,
Va härligt med en spa-dag mitt i veckan! Kanske är precis vad som behövs inför dina 8 dagar i rad!
nouw.com/fiaberggren
brallans
brallans,
Skönt ändå att sakta men säkert komma igång med rutinerna kring både jobb och träning efter sommaren! Hoppas du får en fin vecka 🤍🤍
nouw.com/brallans
Filippaalexen
Filippaalexen,
Låter som en bra vecka finis!!❤️
nouw.com/filippaalexen
happyM
happyM,
Åh hoppas du får en underbar vecka ❤️ Kram
nouw.com/happym
Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Låter som en bra vecka! kram på dig finis<3
nouw.com/hannagrinvald
sofiiaeklund
sofiiaeklund,
Mysigt med en ledig och lugn dag mitt i veckan! Det behövs ibland!
nouw.com/sofiiaeklund
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas att jobbveckan går bra!
nouw.com/celinelundqvists