Veckoschema v46

Måndag: Skola som vanligt. Startade dagen med idrott och fram till klockan var halv tre jobbade vi därefter på en talanalys, med paus för lunch. Skoldagen avslutades med mössprovning i matsalen. Det känns så himla sjukt att studentmössan snart är beställd.

Tisdag:
Skolan är ganska svår att inte skriva om i veckoplaneringen. Går i skolan till klockan två och tog bussen raka vägen hem. Har gjort mig en härlig kopp kaffe, suttit mig i sängen och ska läsa igenom noveller till imorgon, då är det....

Onsdag:
SEMINARIE!! Blir förmodligen att övningsköra när pappa kommer hem och därefter ska jag antingen ta det lugnt eller köra ett träningspass, beroende på vad jag känner för.

Torsdag:
Ett par gånger om året har min skola resursdagar och idag är en sådan dag. (O)lyckligtvis har vi blivit inkallade för att dansa på eftermiddagen. Min plan är att träna ett lättare pass på morgonen, men vi får se hur det går.

Fredag:
Sista skoldagen. Just nu är det väldigt oklart om det går att åka till skolan, EU-toppmötena hålla ju här. Om inte ska jag åka och träna samt plugga en stund, kommer jag iväg blir det en långskoldag som börjar med musikal och avslutas med dans!

Lör-söndag:
I helgen blir det jobb varvat med lugn och ro. Vill inte spexa till det för mycket på grund av magen och psyket är ganska utmattat över all stress som åker genom kroppen. Ansiktsmask, Stranger things och en varm dusch tycker jag låter som en perfekt avslutning på veckan!!!

Gillar

Kommentarer