Veckosummering v.44

Monday

Första dagen på lovet och hela dagen spenderade jag typ i sängen tillsammans med mina katter. Tog mig ut i det rätt så kalla vädret för att köpa mjölk men fick med mig pepparkakor istället. Bra val tycker jag! (mjölken åkte med också, så den glömde jag inte!) Hade bestämt mig för att ta tag i träningen, men just måndagen blev det bara en promenad fram och tillbaka till affären. På kvällen fick jag besök av två bästisar. Vi bakade kladdkaka, gjorde sallad och snackade skit. Precis så som det ska vara.

Tuesday

Första november och jag delade med mig utav mina mål för november månad. Ni kan läsa om dom här. Nu med facit i efterhand går det inte jättebra, men det har varit lov. Det får bli min ursäkt. Utöver dokumentationen utav mina mål fick jag även en ypperlig impuls om att göra om i mitt rum, vilket jag gjorde gjorde. Möblerade om allt och trivs super bra! Käkade kladdkaka till frukost, var hos tandläkaren, tog en promenad och avslutade med ytterligare en promenad innan jag gick hem och käkade popcorn.

Wednesday

En heldag med kusinvitamin! Vaknade extremt sent, utvilad som bara den, och tog mig iväg till veckans första och enda gympass. Vi körde ett kort benpass och jag hade inte motivationen med mig alls. Efter gymmet tog vi en runda på stan och plånboken grät en aning.

Thursday

Torsdagen var en fullspäckad dag helt klart! Började med en brunch på Kafferosten tillsammans med Filippa. Supermysigt att få träffa henne igen! Därefter tog jag bussen till Kviberg för en fotosession med @lovisasundstrom. Vi fotade två outfits och resultatet blev bra! När vi var klara hoppade jag på bussen igen för att möta upp min gamla klass. Det var mysigt! Det var även idag som den första snön lade sig på marken. Inte lika roligt.

Friday

Dålig dag. Hade planer för hela dagen som jag var tvungen att ställa in. Hade ont i huvudet och mådde illa större delen av dagen. Blev mest sängliggande och serier. Blev även en del mys med kissemissarna.

Saturday

Produktiv dag! Fick mycket gjort och pluggade för första gången på hela lovet. På kvällen blev det festligheter i form av födelsedagsmiddag hos Helena. Supermysigt!

Sunday

Och så var det helt plötsligt slutet på veckan och i det här fallet lovet. Jag gjorde ingenting mer än att ligga i sängen och plugga lite grann. Lugn och skön söndag!

Gillar

Kommentarer