Vem är jag...

.. vid matbordet? Jag är antingen personen som sitter helt tyst eller personen som pratar konstant. Det finns nästan inget mellanting. Oftast är det maten som tystar munnen så att säga. Jag tycker att matbordet är en socialplats och älskar att sitta där med ett par kompisar eller familjen och diskutera relevanta händelser eller skratta åt gamla minnen.

.. hemma hos andra? Beror faktiskt helt vem jag är hos, men oftast beter jag mig likadant hos alla. Hos mina närmaste vänner känner man familjen snäppet bättre och då är det lättare att koppla av, men jag är alltid mig själv och försöker ingenting. Jag är bra som jag är!

.. på flygplan? När jag ska resa någonstans med flyg har jag alltid preppat med nya spellistor, laddat ner poddar och samlat på mig böcker som jag läsa under resans gång. På lite kortare flyg försöker jag att inte sova alls, men det händer att jag somnar ändå haha. På längre flyg blir det att jag byter mellan musiken/poddarna, böckerna och att sova!

.. på festen/klubben? Hmm.. dansa dansa dansa!!!!!! Sjunger högt till låtarna jag kan och sätter mig i soffan när fötterna värker. Försöker att prata med så många som möjligt och försöker utstråla det bästa jag har inom mig. Är det folk jag inte känner mig bekväm runt blir jag istället motsatsen. Sitter bara i soffan och småskrattar lite när någon säger något. Händer väldigt sällan dock.

.. på stranden? Ellen Delin är en riktig badkruka och därför ligger jag oftast på en handduk och solar och äter från picknickkorgen när ingen ser (dagisbarnet inom mig kommer fram när man minst anar det). Är vi utomlands kan det hända att jag tar mig ett dopp i det blå, något som händer extremt sällan här i Sverige. Vill ha varmt vatten och stekande sol!

.. på efterfest? Här är jag precis samma som på fest skulle jag säga, möjligen lite tröttare än tidigare. Antingen somnar jag i någons knä eller så är jag vaken bland dom sista.

.. i sängen? Jag tycker sängen är en mysig plats att vara på. Uppiffad med massvis med kuddar och ett stort sängen, antingen tillsammans med någon eller ensam. Älskar att krama om någon när man sätter på en film. Vanligtvis försöker jag lägga mig vid 22-tiden, men det händer sällan att jag somnar tidigare än 23.

.. hemma en chilldag? Chilldagar vill jag gärna vända om till produktiva dagar. Få gjort saker jag vanligtvis inte har tid för och samtidigt som jag vill njuta av den lediga dagen. Brukar göra extra mysiga frukostar, äta länge och inte känna någon press. Att sova länge brukar inte vara en nödvändighet, bara jag vaknar efter klockan sju. Då är jag nöjd! Är jag inte hemma hela dagen hittar man mig oftast på gymmet eller hos en kompis.

.. som singel/i förhållande? Jag skulle säga att det inte är speciellt stor skillnad på mig som singel och som mig i ett förhållande. Jag försöker lägga så mycket tid jag bara kan på alla sidor (familjen, kompisar, pojkvän. Get it?). Det viktigaste för mig är att killen kommer bra överens med min familj och mina kompisar, så att dom kan umgås utan att det blir intriger. Jag är en väldigt spontan och livlig person, därför fungerar det inte med ständiga myskvällar. Jag vill göra saker! Utöver det är jag väldigt mysig och närhetsberoende. Uppskattar ärlighet och lojalitet över allt annat. Förväntar mig att killen kommer behandla mig på samma underbara sätt som jag kommer behandla honom!

.. på morgonen/kvällar? Älskar att gå upp lite tidigare än jag behöver för att kunna njuta av dagens bästa mål - frukost! Har inte jättesvårt att komma upp på morgonen, men stiger ändå inte upp före halv sju helst. Under tiden jag äter frukost brukar jag skrolla igenom Instagram om jag sitter själv, annars har jag en trevlig pratstund med vem det nu är som sitter med mig. På kvällarna blir det oftast plugg eller en serie tills det är dags att släcka. Egentligen behöver jag hitta en ny kvällsrutin som passar bättre för just min sömn, men såhär får det funka just nu.

  • Postad i: posted_inQ&A

Gillar