Visste ni att..

..jag har en enorm fobi för människor som klär ut sig, dvs lisebergskaniner, folk i dräkter, clowner. Ja, listan kan göras lång. Det kan verka löjligt, men mina mardrömmar handlar oftast om att jag blir kramad av en person i dräkt. Min puls går upp bara jag ser en bild eller pratar om det själv.

..när jag blir äldre vill jag bli framgångsrik inom mitt jobb och tjäna mycket pengar så jag kan unna mig livet, men också kunna skänka bort en del till behövande och inte behöva vara orolig ekonomiskt för framtiden.

..en sak jag älskar mest av allt är att se andra glada. Det går faktiskt före allt. Jag är faktiskt en person som hellre tar andra före mig själv. Inte det ultimata, men det får mig att må så mycket bättre om folk i min omgivning mår bra.

..lypsyl, hårspray, en tandborste och hörlurar är det man alltid hittar i mina väska. Lypsyl är den bästa uppfinningen någonsin, hårspray och tandborste för att få bort babyhåret och hörlurar - för vem kan motstå musik!?

..som liten var delfinskötare det absoluta jobbet. Idag står dansare, bloggare, fotograf eller producent för invigningar m.m på listan över alternativa jobb.

Gillar

Kommentarer