Vita kostymbyxor är ett måste

#nouwoutfit #nouwinfluencer

Nu har jag äntligen införskaffat mig de perfekta vita byxorna. Jag är mer för lösare byxor än åtsittande, fast det också är riktigt snyggt. Dessa hittade jag på H&M för 349:-, ett riktigt kap! Jag älskar att man måste knyta dem i midjan, det gör sig så himla fint och skapar en karaktär till byxorna.

Mode för mig är viktigt. Jag älskar att uttrycka mig själv i kläder. Att känna mig vacker, snygg och sexig - för min egen skull! Det absolut viktigaste i klädväg är att känna sig som sig själv. Att ta på sig kläder som framhäver kroppen snarare än att dölja den. Därför är höga midjor, lösa ben och precis nedanför/ovanför ankeln tre kodord för att hitta byxor som passar för min kropp.

Idag valde jag att matcha byxorna med en enkel t-shirt och ett par utgångna slip-ons. Perfekt uppklätt för en tripp på stan! Mina halsband hittar ni här och här. (adlinks)

  • Postad i: posted_inKläder

Gillar

Kommentarer

theresiasandahl
theresiasandahl,
Såå fina, och du med!
nouw.com/theresiasandahl
escali
escali,
love this outfit! Simple and cute!
nouw.com/escali
Tess,
SÅ FINA 😊☀️ Är också på jakt efter ett par vita. Hoppas fynda ett par nu när det är sommarrea nästan överallt men inte lyckats hitta rätt modell för mig än 😣
//Tess
nouw.com/thessans