2020 blir året jag lägger på mig själv

Long time - no see, eller vad säger vi? Det har hänt så otroligt mycket sedan jag sist skrev till er. Kort sagt vände livet över en helg och helt plötsligt förändrades det normala till något helt annat. Fick känna stark ångest för första gången på flera år och skulle samtidigt försöka reda ut livets alla gåtor. Jag mådde inte speciellt bra helt enkelt. Spenderade stora delar av dagen åt att gråta, för det var ett slags utlopp för all ångest. Jobbade i samma veva 42h i veckan och hann inte mer än att lägga mig i sängen förrän det var dags att jobba igen.

Nu börjar allting reda ut sig och jag känner att livet långsamt börjar hitta till sitt nya normala. Ur allt det onda kommer ändå något gott och ordspråket "tiden läker alla sår" har visat sitt sanna jag. Har börjat jobba på mig själv ordentligt, det är faktiskt ett nyårslöfte för i år. Självkärlek är så fruktansvärt viktigt. Skriver ner tankar i dagböcker, spenderar timmar på gymmet och umgås tillsammans med kärleken, familjen och vännerna. Prioriterar om i livet och börjar hitta sättet jag vill leva på. Sättet som gör att jag mår bra, så min bästa sida delas med människorna jag älskar. Ångesten dyker upp när jag minst anar det, men nu börjar det bli lättare att hantera den.

Tanken är att jag ska börja skriva till er igen, men hur ofta eller hur lite vet jag inte än. Bloggen har alltid varit en kul grej och min kära pojkvän poängterade för några veckor sedan hur länge den faktiskt stått tomt. Vi får se helt enkelt.

Gillar

Kommentarer