3 saker

3 saker jag ser fram emot

- Julen! Enligt mig är julen den bästa årstiden på hela året. Känslan, musiken och maten är underbar. Så nära!

- Gothia och Partille cup. Dels för att jag får vara med och inviga hela turneringen i form av dans och dels för känslan över hela veckan är helt magisk.

- Att fylla 18 och allt som hänger med såsom att ta studenten och jobba!

3 saker jag borde

- Ta tag i skolan ordentligt. Sköter mig nu, men skulle behöva mer struktur på det jag gör. Nu blir det att jag pluggar "när jag vill" istället för att ha ett ordentligt schema, något jag absolut ska skaffa mig!

- Våga mer. Även fast jag växt otroligt under min sista tid i nian och under min tid på gymnasiet vill jag ta mer plats. Jag vill inte vara rädd för att våga stå i centrum för en gångs skull eller för att det jag säger ska vara fel. Vill helt enkelt bara göra saker utan att vara rädd för konsekvenserna om man säger så. (Låter som jag ska göra värsta dumma sakerna, menar mest att jag vill våga vara mig själv till 100%)

- Stänga ute folk som inte gör någon nytta i mitt liv. Alltså sådana människor som suger all positiv energi ur mig och som bara pratar med mig när de har problem utan att lyssna på mina.

3 saker jag är bra på

- Att dansa. Dansen är mitt liv i en box.

- Jag är bra på att bry mig om andra, vilket är något jag verkligen vill och strävar efter. Skulle säga att jag är bra på att lyssna på vad andra har att säga. Tar mig tiden att svara och hjälpa till på bästa sättet.

- Skratta. Säg något och du kan utan tvekan förvänta dig att jag skrattar.

3 saker som jag har svårt för

- Just nu är det den franska flaggan som finns överallt på facebook. Har absolut INGET emot själv flaggan eller landet, men blir så trött på att man gömmer undan så mycket i media och värderar Europa så mycket mer än resten av världen. Ser inget alla är lika mycket värda i det. Det är sjukt det som hänt i Paris och jag lider verkligen med alla som drabbats, men man får inte glömma att sådant här händer dagligen i t ex Syrien. Mina tankar går till ALLA drabbade.

- Folk som leker dumma med mening. Ser absolut inget positivt med att göra så. Och sedan är det otroligt oattraktivt.

- Fötter. Avskyr allting som har med fötter att göra.

3 saker jag gjorde förra veckan

- Gick på museum och andra kulturella saker.

- Sov riktigt länge.

- La alldeles för mycket pengar på latte.

3 saker jag ogillar

- Att gråta. Då ser jag mig själv som en svag person, vilket gör att jag drar mig undan från allt och alla. Avskyr att gråta.

- Se andra må dåligt.

- Att bli tagen för givet. Jag är en person som ger mycket till andra, men det är bara några få som verkligen tar sig den tiden för mig.

3 saker jag vill

- Resa jorden runt med folk som gör mig lycklig.

- Lyckas ordentligt med dansen.

- Bli ekonomiskt oberoende så jag kan skämma bort mig själv men också människor som ligger mig varmt om hjärtat.

3 saker jag gillar

- DANS!!

- Ta en promenad i skogen med underbar musik i lurarna. Man känner sig så fri.

- Sitta på ett fik med kompisar i timmar för att bara snacka om allt mellan himmel och jord.

Gillar