A short february summary

Såhär har jag sett ut:

I februari har jag levt i lösa byxor och skjortor som jag stylat tillsammans med min bruna kappa. Haft dåliga hårdagar som räddats med hjälp av solglasögon. Februari har helt enkelt varit en bekväm månad stilmässigt och en månad där jag hittat tillbaka till skjortor i alla former.

Det här har gjort mig glad:

Mina goda frukostar. Att träningen har kommit igång igen. Mysiga dagar/kvällar med familjen och kompisar. Akram Khans föreställning på storan. Att det går bra på jobbet. Fått redo på orsaken till min huvudvärk. Beställt hjälp till min huvudvärk.

Jag har känt:

Allt. Jag har känt allt. Tacksamhet. Ångest. Lycka. Stress. Meningslöshet. Frustration. Februarimånad har varit en riktig pendel känslomässigt. Livet har varit som tillbringare som bara väntar på att fyllas över hela månaden. Stress är väl den egentligen boven som sedan spridit sig till alla andra känslor. Många dagar har jag inte sett någon mening med att gå upp ur sängen. Vill ligga kvar och aldrig gå upp. Skollivet har nästintill tagit över.

Detta har hänt:

Jag har drunknat i plugg, hittat nya bloggar att läsa som givit mig inspiration till min egen och ägnat mycket tid på gymmet. Hängt med kompisar, varit på bio och åkt skridskor. Mellomyst och haft kvällar där jag legat och myst med mina katter framför serier. En bra balans tycker jag.

Jag har gjort:

Varit kreativ i livet. Uppskattat allt jag har och var lycklig över att mitt liv är som det är. Det är fint. Jag har tagit mitt syntest och väntat intensivt på mina glasögon (som kan komma idag). Dealat med ångest och haft panik över sjukdomar jag absolut inte har och kommit fram till att det är onödigt att lägga så mycket energi på att bara rädd. Växt lite mer som människa.

Detta har jag ätit:

Jag har ätit massa gottigt. Lite för mycket socker vilket resulterat i magont, men ibland får man faktiskt. Speciellt när mensvärk och PMS spelat stor roll. Jag har ätit min favoritmat räkor och igår var det fettisdagen. Ni förstår min lycka.

Gillar

Kommentarer