Akutbesök och dåligt bemötande på närakuten

Fredagen var en hektisk sådan. Jag, som haft en svullen mage i flera dagar, fick åka till akuten med magsmärtor. På morgonen hade jag åkt in till jobbet som vanligt, men bara med en lite svullen mage och under dagen eskalerade det till extrema magsmärtor. Mamma fick hämta mig gråtandes från jobbet. I samma veva ringde en nära släkting och hon fick hänga med till akuten för sina besvär.

Fick hjälp på akuten med skickades sedan ner till en närliggande enhet för provtagning. Där var läkaren riktigt otrevlig. Kändes som ett polisförhör och att jag inte var där för att jag sökte hjälp utan att för att hon skulle dumförklara mig. De hittade inget fel på mig, så återstår smärtan efter helgen blir det gynakuten. Blir irriterad när jag tänker på det.

Idag har jag bara legat i sängen och återhämtat mig från fredagens bravader. Gjorde samma sak igår. Mår mycket bättre, men kroppen är trött och magen värker från och till. Har tagit en promenad tidigare idag och nu inväntar jag min älskade man. Jag vill mysa ner mig i hans famn och titta på solnedgången från sängen Prata om allt livet har att erbjuda.

Gillar

Kommentarer