Anis Don Demina och pizza

I tisdags var jag och min kärlek iväg på en date night. Vi bokade biljetter till Anis Don Deminas show när biljetterna släpptes och har båda räknat ner dagarna tills det var dags. Såhär såg jag ut dagen till äran. Tyvärr regnade det och luggen var förstörd redan innan vi nådde spårvagnshållplatsen.

Jag hade såklart en liten annan plan. Innan det var dags att röra oss mot Stora Teatern, bokade jag bord på Walk In A Park. Det var en restaurang vi ofta pratade om att besöka när vi bodde över gatan, men det blev aldrig att vi gick dit.

Jag tog en gästpizza och den smakade precis som en carbonara i pizzaform. Ställen var helt klart värt ett besök, men mina förväntningar var mycket högre, speciellt på maten. L tog en starkare pizza, men kommer inte ihåg vad den hette.

När maten var i magen drog vi oss sakta bort mot Stora Teatern, där Anis höll till.

#bestofnouw Showen var absolut värd pengarna, men både jag och L tyckte att vi hört skämten förut, speciellt vi som följer honom så slavsikt på Youtube. Kul show dock och vi var nöjda med kvällen. Det var riktigt roligt att få se honom live!

När vi kom ut möttes vi den mest magiska himmel. Så jäkla vackert!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar