Ansiktsmask och en lugn förmiddag

Hej gänget! Somnade om efter alarmet när det ringade imorse och vaknade därför upp tröttare än någonsin. Hade dessutom väldigt ont i magen och var rädd att mitt blodsocker spökade. Ibland får jag riktiga anfall och mår superdåligt en hel förmiddag.
Så imorse valde jag att ta det lugnt. Gick ut på en promenad för att få röra lite på mig (och få bort träningsvärken från gårdagens bodypump pass) innan jag tog en lång dusch och smeta in en kolmask på ansiktet. Det finns ingenting bättre än en ansiktsmask på ett nyrengjort ansikte. Ville testa det nya objektivet också, vilket resulterade i bilderna ovanför.


Är så glad att jag valde att investera mina pengar i fotograferingen. Jag är ganska kräsen när det kommer till resultat och nu får jag det slutresultatet jag vill ha. En win-win situation i sitt esse!

Avslutade min lilla ritual med en fuktmask som får ligga på under dagen. Brukar vanligtvis sova med det, men kolmasker har en tendens att torka ut huden, så den får sitta på nu på dagen istället.
  • Postad i: posted_inFoto

Gillar

Kommentarer