Är du i tankarna att flytta?

I betalt samarbete med GrabbarnaFlytt

Jag minns för ett år sedan, när vi flyttade till vår fantastiska lägenhet. Rummen hemma hos föräldrarna tömdes och ett antal flyttlådor slussades vidare till vårat nya hem. Jag och hjärtat blev sambos!

När man flyttar för första gången är det få saker som ska med. Eller - så var det i vårt fall. Stora möbler, som säng och soffa, går att beställa hem till sitt nya hem. Smart och praktiskt, speciellt att få hjälp att bära in sakerna. För våran del blev flytten enkel.

Någon gång är det dags för oss att flytta härifrån och flytten blir långt ifrån lika lätt som den var när vi flyttade hit. Jag skulle tippa på att vi då kommer ta till oss hjälp, så att man då slipper göra grovjobbet själv.

Jag snubblade förbi en flyttfirma i Stockholm en dag för inte så länge sedan, ingenting vi kan boka här i Göteborg (än, hoppas hoppas hoppas) men som jag blev glad att jag snubblade förbi.

Grabbarnaflytt är en flyttfirma som startade 2015 av tre grabbar, som bredvid sina studier ville tjäna lite extra pengar. Det började med att hjälpa vänner och familj, men är nu ett väletablerat företag i både Stockholm och Helsingfors. Det som för mig stan ut var att dom är kända för att alltid jobba med ett leende på läpparna. En sådan liten sak gör så otroligt mycket.

På deras hemsida finner ni all information kring tjänster och offertförfrågan.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Ja jag ska ju faktiskt flytta snart förhoppningsvis så detta var ett superbra tips! 😃

nouw.com/hilma