Årsresumé

2016. Ett år som givit mig så otroligt mycket,

Avslutade 2015 hemma med familjen, vilket jag kommer göra idag också (njuren är inte helt hundra än, inte hälsan för den delen heller) och började det nya året med att fika tillsammans med Johanna - utomhus. Ett par dagar sedan hade anordnade jag brunch för att fira mig i efterskott med de närmsta vännerna. Succé! I början av året visste jag precis vad jag ville göra med framtiden och nu har jag fortsatt att spinna på det spåret. Utvecklat planen och påbörjat den. Livet rullade på ganska bra trots den extremt stressiga våren. Alla slutprov, nationella och uppsatser låg under samma period.

Sommaren kom och jag måste säga att detta varit min bästa sommar någonsin, trots vädret och alla jobb. Under det första jobbet träffade jag så många underbara människor och levde livet. Vi byggde vår egen tolkning av Gullivers Resor och visade upp den för barn och vuxna runt om i Göteborg. Hela gänget körde på after work varje fredag. Måste erkänna att jag saknar KSJ-veckorna riktigt mycket. Sedan vart första jobbet över och andra jobbet var bara en helg ifrån. Utöver det hände kompisfiranden, mysdagar, dejter och spontanpromenader.

I samband med att skolan började och hösten började komma var jag sjuk, mycket. Hamnade efter i skolan och dansen vilket tog på mig otroligt hårt. Och inte nog med att hösten varit mörk och tråkig, humöret har inte riktigt varit med i år. Kan också säga att jag aldrig varit så stressad som den här hösten. Börjar tro på alla rykten om att tvåan är det jobbigaste året. Sedan var det dansuppvisningar och sena kvällar som spelade stor roll i stressen. Motarbetade detta med träning, listor och böcker.

Under året har jag kommit mina vänner så mycket närmare. Jag har träffat personer jag trott skulle spela stor roll i mitt liv, men som försvunnit ett par månader senare. Jag har fått mitt hjärta krossat men jag har också varit otroligt glad. Det har varit ett bra år - utav allting jag gått igenom har det funnits en liten lärdom som gjort att jag tagit mig längre. Har ständigt varit ute efter ständig utveckling, att vilja bli bättre på det jag redan är bra på och det jag inte är bra på. Under 2016 har jag tänkt otroligt mycket. Jag vet vilja mina dåliga sidor är och hur jag ska jobba för att få bort dom. Mycket tänk kring framtiden också, men det har jag nämnt ett x antal gånger redan.

Tror faktiskt att 2017 kommer bli ett riktigt bra år.

Gillar

Kommentarer