Åttonde september

Började faktiskt min dag på Le Pain idag. Lillasyster åt frukost och jag drack kaffe, skrev inlägg och pluggade en stund. Var faktiskt riktigt skönt att sitta på ett annat ställe och få saker gjort. Det blir annorlunda från att hela tiden sitta framför köksbordet. Kommer absolut göras om! När hon sedan åkte iväg till skolan kom Sipan och gjorde mig sällskap en snabbis innan min buss gick.

Åkte mot gymmet och körde ett ordentligt konditionspass. Tog en powerwalk på tio minuter och gick sedan på trappintervaller. Svetten bara rann och benen brann. Just då kände jag för att lägga mig i ett hörn och vila, men istället gick jag upp och körde lite bicep- och axelövningar. Reminder: Måste bli noggrannare med att träna överkroppen.

Kom hem och städade igenom huset, skrev ännu fler inlägg och gjorde lunch. Ett mer detaljerat inlägg om lunchen kommer snart. Nu har jag gjort middag (läs: lillasyster har gjort middag) som jag ska äta om en stund. Är inte speciellt hungrig efter min relativt sena lunch. Planen för kvällen är att kolla youtube, plugga lite till, förmodligen ta en promenad och läsa. Läsa är så himla mysigt.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

OsterlundMirelle
OsterlundMirelle,
Vad fina bilder du har på bloggen! 😊
nouw.com/osterlundmirelle
Ellendelin
Ellendelin ,
TACK! Vad glad jag blir 😊
nouw.com/ellendelin