Baker boy hat w/ denim

#nouwoutfit #nouwinfluencer

Shoes *Nelly / Jeans *Ginatricot / Blouse *VILA / Knit *Ginatricot / Hat *NA-KD

Vädret i Göteborg just nu (eller i hela landet) är inget att leka med. Det är frysande kallt, blåsigt och soligt på en och samma gång. Nästan som vårväder, men med en touch av vinter. Börjar tröttna på att frysa. Kan inte den riktiga våren komma snart?

Hej förresten! Förutom att det varit extremt kallt idag har jag haft en riktigt bra dag. Jag och min klasskompis (mayamevik på instagram, check her out) varit ute och fotat hela förmiddagen. Vi är båda modeintresserade och vill satsa på våra sociala kanaler, varför inte utnyttja det till bådas fördel? För att värma våra frusna kroppar satte vi oss en stund på Da Matteo och pratade om studenten, sociala medier och allt därimellan. Så otroligt mysigt!

Jackan är förresten ny och kommer från H&M. Älskar den så fruktansvärt mycket. Den är sådär lagom oversize och precis så varm att den funkar både nu i vinter, men också till tidig vår.

  • Postad i: posted_inKläder

Gillar

Kommentarer

Felicia,

Så himla snygg outfit!!!

feliciahblogg.webblogg.se
Ellendelin
Ellendelin ,
larssonemelie
larssonemelie,

Snygga bilder och snygg blogg! Tänkte fråga hur du fixat din header? vilken sida har du använt? jag kan inte få till det med bredden...

nouw.com/larssonemelie
Ellendelin
Ellendelin ,
Tack, vad fin du är! Jag har gjort texten i photoshop (bredden för Nouws headers är 2880) och lagt Instagram-modulen under. Glöm inte att ha "fullbredd" på för att det ska täcka hela sidan!! Hoppas det löser sig, kram!
nouw.com/ellendelin