Bananskal, jobb och manus inför film

En liten snabb bild på dagens outfirre skulle man kunna säga. Var mest exalterad över hur färgen på bananen och väggen matchade om jag ska vara helt ärlig ;-)

Efter en riktigt kort skoldag hann jag uträtta ett ärende, åka hem en snabbis och sedan möta upp Adam för att planera marknadsföringsfilmen inför elevkårsvalet iår. Vi fick till en riktigt bra idé (hulebäckare bör hålla i hatten) och lyckades få igenom den hos valberedningen och styrelsen. Det var ett litet meck, men ja, det blev som vi ville! Nu är det bara manus och filmning som är kvar.

När jag kom hem åt jag middag, proppade i mig skorpor och tog tag i lite plugg. Jag fick jobbet som jag var på intervju för igår. Så himla roligt att dem tyckte det gick lika bra som jag! Jobbar nu hela helgen + fredag = vet inte alls hur mycket tid för plugg det kommer att finnas. Känns bättre att få allting överstökat nu innan än att behöva stressplugga på kvällarna innan läggdags.. Alldeles strax ska jag lägga mig i sängen och kolla på en serie innan läggdags. Tycker det är en perfekt avslappning efter en fartfylld dag!

Gillar

Kommentarer