Besök hos läkaren igårkväll..

Igår kväll satt jag och pojkvännen på jourcentralen för att söka vård för min hosta. Ni vet ju att jag varit sjuk och det sedan innan nyår. Hostan har aldrig släppt och efter att ha känt mig bättre i ett par dar kände mig ännu sämre än innan. Vi blev avvisade på första stället och blev därför tvungna att åka vidare in till stan, där jag fick hostmedicin och en röntgen på lungorna till idag. Läkaren misstänkte en lunginflammation, vilket jag redan googlat mig till.

Röntgen idag gick väldigt snabbt. Förhoppningsvis visar bilderna ingenting allvarligt och jag kan bli frisk snabbare än blixten själv. Jag och Linus satte oss på Tyska Bron och käkade en sen frukost efteråt innan vi åkte hem till mig igen. Hostmedicinen jag får gör mig alldeles yr och skakig och jag känner mig nästan ännu sämre tack vare den. Dock till fördelen av att hostan långsamt försvinner och jag äntligen kan andas lättare igen. Linus åkte till jobbet sedan och jag försökte bli av med yrseln - utan något vidare resultat.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon serie. Tog precis sista dosen medicin för dagen och hoppas innerligt på att yrseln inte kommer tillbaka. Hur mår ni hjärtan?

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
nää va tråkigt, krya på dig fina du<33
nouw.com/juliablomgren
isabylund
isabylund,
men usch, hoppas det känns bättre snart och att du tar det lugnt och kryar <3
nouw.com/isabylund