Blandade bilder från veckan som gått

En frukost jag gjorde till Linus häromdagen. Äggröra gjord på ägg, laktosfri grädde, strimlad skinka och färska basilika blad. Sen mosade jag avokado och serverade allting ihop med hallon och en god juice.

I början av veckan var jag i stan med min kära moster. Vi satt på Brogyllen och åt en varsin macka och på väg mot bussarna strosade vi runt på stan. Tröjan till vänster fick faktiskt följa med hem. Älskar t-shirtar med tryck. Och den var lite rolig.

Har njutit av solen. Den hälsade på så snällt nu i helgen och trots att vindarna blåste kallt, var det väldigt skönt att stå i lä. Påmindes av att våren snart är här. Det är nog inte bara jag som längtar!

Min stökiga handväska. Har alltid med mig en kam, parfym, tamponger, hårklämma (som tenderar att bli mer än en), handsprit, tuggummi, tamponger och trosskydd, mediciner för diverse situationer och jobbnycklarna. Och så klart - massa annat skit! Här köpte jag och Linus sushi borta i Örgryte. Så fruktansvärt bra ställe - tips till alla som bor i Göteborg.

En morgonkaffe i solen!

Sen har vi ätit massa gott. Bilden är dock tagen innan Covid-19 tog över världen. Idag skulle jag inte köpa något lösgodis. Det känns liksom inte fräscht. Glass i stora lass har dock serverats. Och en massa god mat. Njutit av tillvaron och myst med min käraste.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Wilma,
Jag läste att man inte behövde oroa sig för att lösgodiset skulle vara ofräscht/kontaminerat.
lagamobilen.se/
Ellendelin
Ellendelin ,
Har också läst det, men det handlar mer om att ha sett alldeles för många som hostat i händerna och sedan "provsmakar".
nouw.com/ellendelin
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Ellendelin
Ellendelin ,
Visst är den!
nouw.com/ellendelin