Blandade bilder från veckan som gått

I onsdags var jag och kärleken iväg på IKEA för att köpa en tavelram till mitt samarbete med BGA. Vi hann göra många ärenden innan vi nådde slutstationen, och där väntade en rykande kopp kaffe men en skvätt mjölk. I varuhuset diskuterade vi drömmande om framtida inredning och låtsades att vi bodde i de små utställningarna.

Förutom ett par lediga dagar har jag hängt på jobbet en del. Både för att jag faktiskt jobbat, men också för att invänta klockslaget 22.15, när älsklingen slutat. Vill ju inget hellre än att åka hem och mysa med honom.

Närbild på ett av mina favoritsmycken från Pilgrim. Jag är ju skytt och det finns inget finare än att bära symboler som symboliserar sig själv. Diggar verkligen den typen självkärlek. Småsmå detaljer som betyder så mycket. Äger även två E:n i olika storlekar som återigen symboliserar mig själv och ett L som står för min kära Linus. Bär med mig honom vart jag än går. Det är fint.

Såhär såg det ut en morgon när jag tog bussen till jobbet. En perfekt bladning av gult och lila. Höstmorgonen i sitt esse. Nu är det sådär mysigt ljust och lagom mörkt på morgonen. Kommer sakna sommarmorgonarna, men detta är faktiskt svårslaget!
Har spenderat mycket tid hos Linus den här veckan. Han spelar WOW ibland och jag älskar att sitta bredvid och bara kolla. Njuta av hans sällskap medan han förklarar hur allting fungerar.
En tidig morgon på jobbet. Bästa jag vet med morgonpassen är att sitta på kontoret med en podd spelandes medan jag inventerar gårdagens försäljning. Morgonen blir så lugn och skön. Ingen stress.
  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Älskar ditt halsband 😍
nouw.com/artibus
Ellendelin
Ellendelin ,
Emma Engström,
Pilgrims smycken är ju bara för fina!! Älskar <3
nouw.com/emmaengstrom
Ellendelin
Ellendelin ,
Älskar Pilgrim. Så snygga smycken till bra priser!
nouw.com/ellendelin