Blandade snapshots och tips på ögonmask

Innehåller reklamlänkar

Ny favoritkombo - gröt med raspberry white chocolate pulver, hallon och jordnötssmör tillsammans med havremjölk / Min älskade väska / Precis innan det var dags att vandra bort till jobbet

Kaffemask från The Body Shop i sängen / Throwback till Köpenhamn resan i november. Gud vad jag saknar den staden! / En story jag lade upp på Instagram (Klicka här för att komma till profilen)

Vänner - vilken helg jag har haft! Dagarna har gått i ett och tiden har bara flugit förbi. På jobbet hade vi massor att göra. Permitteringarna har kommit igång, och det i kombination med lönehelg och högtid. Hjälp!

Annars då? Är allting bra med er? Med mig är allting faktiskt bra. Spenderade natten hos Linus igår och vi hade ett väldigt bra samtal i bilen från jobbet. Sedan somnade båda två framför Bron. En lördag helt i min smak. Tycker det är så viktigt att ta vara på just samtal ihop. Egentligen kan det ju handla om vad som helst, men just att ta sig tiden att diskutera och bara prata med varandra. Vi fick sagt många fina saker <3

Ikväll har jag stängt butiken och var hemma vid halv elva. Köpte med mig två sheetmasks hem, så den ena slängdes på direkt tillsammans med en ögonmask från Mary Kay. Försöker boosta min kropp med så mycket godsaker som möjligt just nu - i form av produkter. Att investera i bra ögonmasker är ett hett tips. Ni hittar mina favoriter här.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Skönt att allt är bra med dig! Hoppas du får en fin vecka! <3
nouw.com/hilmak