Blek tänderna på Alexiskliniken

I betalt samarbete med Alexiskliniken

Hallå! För ett par dagar sedan var jag på Alexiskliniken och blekte mina tänder! Så efter jobbet, som för övrigt gick väldigt bra, var det bara att åka hem för att sedan promenera bort till Karl Gustavsgatan 28.

Alexiskliniken har funnits i över femton år och har vunnit många ärofyllda priser! Det är en ledande klinik inom tandblekning och skönhet - de lever helt klart upp till sin vision!

Alexis började med att stoppa in en skena, och visa mig vart i vitskalan mina tänder var innan. Sedan började första steget i behandlingen, vilket var att polera tänderna. Våra tänder missfärgas från allt vi äter och dricker, så poleringen hjälper till att få bort ytliga missfärgningar.

Jag var rädd att det skulle kännas precis som hos tandläkaren, men det var inte alls obehagligt. Alexis förklarade alla steg han gjorde, vilket gjorde att jag som kund kände mig trygg. Speciellt för mig som blekte tänderna för första gången! Efter poleringen fick jag en blekningsgel applicerad på tänder och mina fyrtio minuter långa väntan under LED-ljus började. Alexis kom in upprepade gånger och frågade om allt var okej. Det uppskattade jag!

När blekingen var över fick jag en försegling (värde 500 kronor) som gjorde att jag kunde äta och dricka direkt efter behandlingen. Det rekommenderade jag verkligen! Skönt också att veta är att denna behandling är bland de skonsammare tandblekningarna man kan göra. Det vill säga att emaljen tar ytterst lite skada.

Och kolla här - vilken skillnad! Blev otroligt nöjd! Kommer helt klart vilja göra en blekning till nu när jag vet hur fina mina tänder kan bli. Att ha ett vitt leende gör så himla mycket. Vill visa alla mina fina tänder!

Funderar ni på att bleka tänderna och bor eller har vägarna förbi Göteborg - välj Alexiskliniken. Det är service i världsklass och resultatet - ja, ni ser hur själva! Ett helt ärligt och genuint tips.

Just nu har kliniken en riktigt bra kampanj, på sina redan grymma priser. Med koden "Ellen55" får ni ytterligare 55 kronor rabatt. Hallå eller? Ni kommer till bokningssidan genom att klicka här.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Älskar att du är nöjd med ditt besök där och servicen låter helt underbar!! 🥰 Ska absolut tipsa detta stället till människor i Göteborg trakterna! 🤍

nouw.com/beattriicee
oliviamalm
oliviamalm ,

Jag har så länge viljat bleka mina tänder men har aldrig gjort det 😊

nouw.com/oliviamalm
Desireekujala
Desireekujala,

Men åh vad nice 😃 Bra tips!

nouw.com/desireekujala
ebbabrage
ebbabrage,
Åh vad nice 😍
nouw.com/ebbabrage
happyM
happyM,

Åh vilket bra tips! Kram ❤️

nouw.com/happym
Ida,

Så fint det blev och bra tips!! 😃

idanilssonphoto.se
ebbabrage
ebbabrage,

Åh vad kul att du blev nöjd, skulle med vilja göra det men är för feg (rädd att det ska göra ont haha) 🥰

nouw.com/ebbabrage
artibus
artibus,
wow vilket roligt samarbete, jag har alltid velat prova tandblekning men har aldrig vågat. Jag dricker mycket te och vin så det blir inte så vita utav sånt tyvärr. Har dock dålig koll på vart man kan göra tandblekning här hemma i trakterna, får kolla upp det! <3
nouw.com/artibus
celinelundqvists
celinelundqvists,
spiinaker
spiinaker,

Men gud vad fräscht! 😍

nouw.com/spiinaker