Blir jag äntligen frisk nu?

Sitter vid köksbordet och dricker snabbkaffe med solen lysande genom fönstret. Har fått direktiv från min läkare att inte vistas i solen till kuren antibiotika är över, så jag får fortsätta sitta njutandes med kaffekoppen och poddcasten inomhus. Skar upp lite honungsmelon som jag äter på också. Nästan så att det går att säga att våren är påväg!

I fredags var jag iväg till läkaren igen och denna gången var det luftvägsinfektion. Oturen fortsätter falla in, men är ganska säker på att antibiotikan kommer göra att jag faller på plats igen. Snart har det gått en vecka sedan jag senast var på jobbet och imorgon börjar jag med nytt schema och nya arbetsuppgifter, vilket känns väldigt roligt! Det blir mer ansvar, andra uppgifter och lite mer rotation i arbetet. Jag är nöjd!

Idag ska jag fixa lite i huset och i mitt rum. Göra det rent och fint, så att själen mår bra. Det blir ett helt annat lugn i kroppen när omgivningen är vacker och man kan med gott samvete kan lägga huvudet på kudden när det är dags att sova. Jag är verkligen inne i ett fixar-mode idag och det händer inte ofta mina vänner. Ska ta vara på energin för att ikväll ta en avkopplande stund med en kletig ansiktsmask på ansiktet.

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Så fin du är! 😊
nouw.com/soderluundd
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilka fantastiska bilder, så fina! Älskar de dagarna man har ett riktigt fixar-mode!! <3
nouw.com/emmaengstrom