Dagens i bilder - minigolf, dagens val av kläder och tacomys

Jag vaknade glatt vid nio men somnade om och vaknade med huvudvärk och en trötthet som inte släppte förrän vi kom ut ur lägenheten timmar senare. Missade gymmet imorse, men det kändes skönt. Har känt mig lite hängig sedan i måndags. Jag lyckades somna till vid halv tre och när jag vaknade en halvtimme senare ändrades planerna från soffpotatisar till minigolfproffs.

Linus kom fyra poäng från bästa resultat för dagen och vi som inte ätit lunch passade på att äta en tidig middag, eller en sen lunch. Beror på hur man ser det. Tugg är ett mysigt och populärt hamburgarhak i Göteborg. Vi har varit där många gånger. Jag tog en kycklingburgare utan ost och dressingen vid sidan om. Var rädd att få in en liten kycklingskiva, men fick in två fina kyckling bitar med den mest fantastiska marineringen. Wow säger jag bara.

Jeans från Ginatricot (men avklippta själv), t-shirt lånad av Linus, jacka från Zara, skor från Adidas och väska från Carin Wester.

#nouwoutfit​ #bestofnouw

Nu på kvällen valde vi att göra en sen middag och vad passar inte bättre än den traditionella tacosen. Hemma hos mig brukar vi byta ut den vanliga tacokryddan mot fajitakrydda, vilket vi gjorde idag. Blir en annan smak, men ändå så likt tacos. Jättegott! Finns ingenting godare än tacos.

Nu ska vi fortsätta mysa innan sängen kallar. Imorgon ska jag åka in och köra mitt första styrkepass för veckan. Denna veckan har varit segstartad träningsmässigt i och med att jag inte känt mig helt hundra, men jag känner ingen stress för det. Kosten har gått bra och resultaten går framåt, precis som det ska göra.

Gillar

Kommentarer