Den klart mysigaste helgen

Snart är söndagen slut och sista veckan innan semester startar. Jag har haft den mysigaste helgen tillsammans med min älskade. Den började i fredags när jag vaknade upp bredvid honom. Vi åt en snabb frukost tillsammans och åkte iväg till jobbet - jag var ledig, men han jobbade. Tog mig in till gymmet och brände av ett ryggpass. Har äntligen kommit igång lite grann med träningen. Känns så himla skönt.

Vid lunch mötte jag upp Felicia och vi vandrade i värmen upp till Olivia på Avenyn. Om jag inte missminner mig är restaurangen relativt nyöppnad och maten var helt fantastisk. Drack en aperol och åt en pizza med cremé fraiche och olika typer av havsdjur (dvs fick och skaldjur haha). Hon åt en vegansk sallad och drack mandarinjuice. På kvällen tog jag en promenad bort till jobbet, mötte upp L och tog bilen tillbaka hem till mig för mys med familjen och Men in Black marathon.

För på lördagen hade jag bokat biljetter till den nya filmen. Den får 3/10. Kändes inte alls som en film i triologin, utan mer som vilken film som helst. Absolut värd att se, men förvänta er inte någon mib-känsla. På dagen vandrade vi på stan och efter filmen tog vi en drink (aperol såklart) på Drinks 20 och avslutade med en middag på Athena.

Kolla på honom!!!

Idag har vi legat i soffan hela dagen och kollat på Power. Gjorde pannkaksfrukost till oss och åt länge innan vi förflyttade oss ner till nästet. Det var riktigt tråkigt väder under större delen av dagen, så det var en perfekt dag att bara mysa framför tv:n.

Gillar

Kommentarer