Did you know?

- Jag har börjat läsa horoskop dagligen och tror starkt på det som skrivs. Tycker att det som skrivs passar väldigt bra in på det som händer eller har hänt. Tror även starkt på attraktionslagen och att om tänker man positivt så blir livet positivt.

- Pinterest har blivit mitt nya beroende och min stora inspirationskälla. Älskar alla bilder och all inspiration som finns på sidan. Får mycket ideér till stil därifrån.

- Jag är en person som inte bryr mig om vad andra tycker och tänker om mig, vilket är raka motsatsen från hur jag reagerade på andras åsikter för ett par år sedan. Man växer som person helt enkelt och jag är otroligt glad över att jag blivit den jag är idag.

- Älskar att ha människor runt omkring mig och gärna hela tiden, men ibland får jag stunder då jag bara vill vara för mig själv. Då brukar en promenad sitta finfint.

- Är urusel på att uppskatta tid och är världens tidsoptimist. T ex om jag ska träffa en person. Då säger jag alltid att jag kommer senare än vad jag egentligen gör, för det är bättre att ha lång tid på sig än att behöva stressa ;-)

- Träna är verkligen det som får mig att må bra. Spelar ingen roll om det är en kort promenad eller ett tvåtimmars pass på gymmet. Älskar att röra på mig och här tror jag att dansen har spelat stor roll.

- Jag har blivit en väldigt hatisk person på senare tid. Tycker inte om hur människor behandlar varandra, att ärlighet bytts ut mot falskhet, det snackas skit bakom varandras ryggar och man gör små saker till stora problem. Respekten börjar rinna ut ur sanden och det känns inte att folk bryr sig speciellt mycket. Blir frustrerad över att det här är samhället jag behöver växa upp och som mina barn kommer behöva växa upp i.

Gillar

Kommentarer