Dränerad på energi och min nya doft

Hej hej hej hjärtan! Snön har förvandlats till snöblandad slask sedan vi hördes senast. Egentligen hade jag hoppats på snö hela månaden ut, men när hände det senast?

Har försökt skriva ett inlägg i flera dagar, men inspirationen finns inte där. Stänger ner datorn och bara låter inlägget stå tomt. Tar upp bloggen igen och gör samma sak om och om igen.

Just nu är jag inne i en fas där ingenting motiverar mig, som dränerad på energi. Misstolka det inte med att må dåligt, för oj vad jag mår bra. Det känns mest som att mitt liv behöver en stor förändring och den förändringen behöver komma fort.

En mindre förändring jag gjort är byte av parfym. Har alltid använt den här (adlink), men aldrig riktigt känts som min doft. Detta års Black friade fick mig att investera i dessa två från Rebecca Stella. "I Do" (adlink) är definitivt en favorit, men ingen jag skulle använda till vardags. "Date night" (adlink) däremot. Där snackar vi doft. Min nya doft.

Den ena parfymen var slut på hemsidan, finns på den här länken (adlink)

Sist men inte minst - julmat. Gud var vi har ätit julmat. Det inkluderas prinskorv, köttbullar, julmust och vörtbörd med julskinka i vårt hushåll. Varken jag eller L äter sill, även om vi har en burk ståendes i kylskåpet. Någon gång kanske vi får för oss att vara sådär extra vuxna.

#bestofnouw

Gillar