Drunknar i ett hav av stress

Senast jag var inne här var i måndags och idag är det fredag. Det är nästan så att jag vill backa bak i tiden för att få den att gå långsammare, för det är nästan lite läskigt att det nästa vecka redan är mars. Tiden bara flyger iväg.

Den här veckan har jag bara suttit med en uppsats och varvat fritiden med träning. Oftast hoppat träningen för att plugga. Det är så himla tråkigt när skolan tar över fritiden och allt man gör är att drunkna i skolböckerna. Drunkna i ett hav av stress. Trots att skolan är heltidsstudier finns det en gräns på vad en människa kan hantera stressmässigt och snart är den gränsen nådd.

Den här veckan har varit så psykiskt påfrestande. MEN - nu är jag klar! I alla fall men den tyngsta uppgiften och det känns underbart. En tung sten har fallit från axlarna. Förhoppningsvis kan nästa vecka bli snäppet lugnare än denna. Jag vill ju kunna lägga tid på bloggen. Livet kommer bara emellan ibland och jag har bara tre månader kvar av gymnasiet, sedan kan jag ägna hela livet till bloggen, om jag nu skulle vilja det. Den tanken får vara min drivkraft.

Gillar

Kommentarer

Rebecca ,
stress förstör mycket :/
nouw.com/letstravelforlife
Harriet,

Åhh, den känslan då man fått en stor skoluppgift gjord😍 Duktiga du! Och hoppas det blir en lugnare vecka för dig nu!

www.harrietgripenberg.com/
Ronja,

Kämpa på!! <3

www.ronjaholmstrom.se
Emma,

Åh vad skönt att du blev färdig med den jobbigaste <3

www.emmasoderberg.com
Sophie ,
kämpa kämpa!☺️
www.devote.se/idasophies
Sophie ,
kämpa kämpa!☺️
www.devote.se/idasophies
landebacks
landebacks,

Men hur fin är inte du?! Förstår precis det där med stressen, jag kämpar med samma sak. Man får vissa saker och ta bort vissa saker för att kunna varva ner <3

nouw.com/landebacks
Malin ,

FINA DU! Stress är kämpigt. Jag har haft problem med stress sedan högstadiet, haha. Man får lära sig att hitta sätt för att varva ned och hantera den <3

malinlidman.vimedbarn.se
Alva,

Kämpa på!!! Livet är en berg och dalbana 😉

www.nouw.com/alvaalinnea
emeliekumlin
emeliekumlin,
så jobbigt med stress :/ kram.
nouw.com/emeliekumlin