Eftermiddagen från mobilen

Vaknade ganska sent idag och var på gymmet vid halv ett. Otroligt lite folk vilket var så härligt. Knökade gym är värst. Planen var egentligen att träffa Josefin och company för att träna tillsammans, men hon jobbade och jag hade andra planer då, som sedan blev ombokae. Helt plötsligt stod jag planlös. Gymmet kändes ganska givet! Körde igenom axlar och rygg ganska rejält och lär ha grym träningsvärk imorgon.

Väl hemma lös solen kraftigt in genom fönstret. Våren är här för att stanna! En extremt kelig katt gjorde det omöjligt att plugga, spenderade därför massa tid med gospojken. Det absolut bästa som finns.

Fick dock gjort en hel del och snart kan en av fyra uppgifter lämnas in. Underbart! Tog mig en dusch och körde en grundlig ansiktstvätt med mask och återfuktningsmask. Det känns bra i ansiktet.

Vid sjutiden insåg jag att tampongerna var slut, så det var bara att knalla iväg till affären och köpa nya. Härligt väder och Hailey Reinhart i lurana - då kändes livet på topp! Fick även med mig tonfisk och två brukar av Noccos nya (HÄR - reklamlänk ) smak. Ska bli spännande att testa! Hört så fruktansvärt blandade åsikter, nu får jag uppfatta min egen.

Gillar

Kommentarer