Roliga nyheter att berätta!!!!

Det var ett tag sedan vi hördes av, men oj vad jag har saknat er. Jag hade ett mål att komma igång igen, vilket dock stoppades av driftstörningar på plattformen. Man tappar liksom suget när ingenting fungerar som det ska. Nu verkar allting vara som vanligt igen dock (peppar peppar) och jag är redo att komma igång igen som vanligt.

Vad har hänt sedan senast då? Äntligen semester!!!! Jag tog semester redan i torsdags, men officiellt börjar den inte förrän på måndag. Hade en underbar kollega som kunde ta min sista dag. Efter en väldigt intensiv period är vila och återhämtning min absolut största prioritet.

Och förutom semester så börjar jag plugga i höst! Sedan mars har jag gått runt och undrat vad framtiden ska göra för planer och i juni kom svaret - antagen till medieinstitutet! I höst börjar resan mot utbildad webbkommunikatör!!! Är så glad att jag fick en plats. Det känns som att framtiden bara blir ljusare och ljusare.

Idag är det tisdag och ikväll ska vi fira kärleks bror som fyller år. Innan dess ska jag fixa iordning här hemma och förbereda för min kärlek som fyller år imorgon!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar