En banbrytande ny vegansk hudvårdsserie

I samarbete med Amway

I betalt samarbete med Amway

Ni som har följt mig under mina år här, vet om min kärlek till hudvård. Hudvård är en hel vetenskap och jag älskar hur utmanande och kul det är att testa nya produkter. Jag kom nyligen över Amway och deras nya serie Artistry Skin Nutrition - en banbrytande vegansk serie med många fördelar och som inte är testad på djur.

Varför jag fick upp ögonen för den här serien är helt enkelt för att jag älskar nya och intressanta produkter. Varumärket Artistry bygger på både vetenskap och natur, renhet och resultat och deras egna forskare har tillsammans tagit fram hemligheten till en bra hy. De har kommit fram till att alla hudtyper har fem gemensamma hudnäringskrav.

Produkterna från Artistry Skin Nutrition innehåller ingredienser från systervarumärket Nutriway - en världsledare inom vitaminer och växtbaserade kosttillskott. Ingredienserna kan spåras från att fröet sås till att ingrediensen hamnar på din hud, för att säkerställa en ren, säker och effektiv hudvård. Därför skulle man kunna kalla den nya Artistry Skin Nutrition-serien för ett kosttillskott, fast för huden!

Den nya serien är skapad för att passa alla hudtyper, klimat och åldrar. Genom att välja olika typer av produkter kan du skräddarsy din hudvårdsrutin och få det resultatet du önskar. Precis som med vilket kosttillskott som helst, tillför du det som din hud behöver mest och får därför ut mer av din hudvård.

Min absoluta favorit av produkterna jag fått hem är ögonkrämen, som är sådär perfekt krämig i konsistensen och skön att applicera på ögonen. Ögonkrämen heter "Renewing Reactivition Eye Cream" och ni kommer till den genom att klicka här.

Ögonkrämen innehåller Artistrys Reparit Complex med fytonäringsämnen, vilket är en blandning av Nutriway odlad spenat, gurkmeja och blommor från tedoftsbuskar. Dessa hjälper till att återställa hudens ungdomliga utseende upp till 600%. Detta gäller alla "Renewing Reactivation" produkter.

Ett annat stort plus är dagkrämen som kommer med SPF. Ni vet hur viktigt jag tycker det är med SPF och att skydda sig från solen och dess strålar. Och inte nog med det - du får även ett skydd från HEV-ljus (eller blått ljus som man säger till vardags) HEV-ljuset kan frisätta fria radikaler som i sin tur ger upphov till rynkor, grov hudtextur och pigmenteringar. Dessa skyddas du alltså från tack vare Artistry Skin Nutritions "Renewing Reactivation Day Cream SPF 30". Klicka här för att komma till produkten.

Från serien har jag även fått hem "Cream Makeup Remover", "Firming Ultra Lifting Cream" och "Hydrating Smoothing Toner" och är spänd på att flitigt använda dom för att kunna återkomma vid ett senare tillfälle. Vet redan nu att jag älskar vad produkterna gör med min hy, men oj vad jag ser fram emot att se vad som händer med huden i framtiden, efter ett dagligt användande. För att handla alla produkter och läsa mer information, klicka här.

Gillar