En harmonisk dag

Kan ni förstå glädjen när jag öppnade min dörr i morse och möttes utav solsken? Visserligen har det varit extremt kallt hela dagen, men ljus och sol är aldrig fel. Speciellt när det är april och snön öste ner i helgen. Här var klockan sex på morgonen. Jag var lycklig. Gjorde mig min vanliga gröttallrik och riktigt njöt med kaffekoppen rykande bredvid. Kan ni förstå att det är vår på riktigt nu?

Har fått som ny rutin på morgonen att lyssna på podd. Idag var det Hanna och Amanda som ekade i lurarna, men det är inte ovanligt att träningspodden eller Mathilda och Andrea spelas högt. Jag blir så harmonisk av att starta dagen med röster istället för musik. Det är inspirerande och motiverande. Jessica Almenäs (träningspodden) har t ex inspirerat mig till att vilja satsa på konditionsträning mer. Jag menar - tänk att kunna springa ett maraton på Nya Zeeland!?

Ett danspass, muntliga nationella i engelska och en samhällslektion senare var det dags att åka vidare till jobbet. Stannade till vid Hemköp och köpte plocksallad fylld med sallad, kyckling, coscos, rökt lax och avokado för att orka med kvällen pass. Fördelen med att jobba vardagar är lugnet som ligger i restaurangen. Ruscherna är korta och inte så intensiva. Helgerna är helt klart värst.

Pappa var en ängel som kom och hämtade mig när jag hade slutat och när bilen rullade hemåt knäppte jag den här bilden. Klockan var halv nio och ljuset låg kvar. Det var nästan lite magiskt. Känslan går nästan att jämföras med att köra mot en horisont som aldrig kom närmare. Nästan lite coolt.

Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska kolla på premiären av GWs nya program. Inspirerande man det där. Han kan verkligen sin grej och rolig är han också. Tänker dricka lite te och mysa ner mig bland filtar och täcken, ladda upp inför andra skoldagen imorgon. Sov gott hjärtan <3

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Men åh vad härligt!
nouw.com/fridachristinas
Ellendelin
Ellendelin ,
Dagar som dessa är välbehövliga!
nouw.com/ellendelin