En helt vanlig torsdag

Nästsista skoldagen för veckan är kommen och jag börjar med sovmorgon. Finns det någon bättre kombination? Äta frukost länge, dricka kaffe länge och kunna göra sig iordning utan att känna någon stress (eller i mitt fall ta det alldeles för lugnt för att redan springa till bussen). Min favorit-morgon-rutin är att tvätta ansiktet med min rengöringsmaskin läääänge. Då känner jag att min hy blir sådär underbart ren.

I skolan blev det fisk med frasigt täcke till lunch. Det har nästan blivit min favorit. Fisken i kombination med grönsaker är som himmelriket för smaklökarna. Wow! Snacka om matkoma, turligt nog var det inte dans efter bamba.

Under sista lektionen räknade vi ut att vi just nu har en uppgift i sju ämnen med inlämning ungefär samtidigt. Jag undrar nästan om man får ha så mycket uppgifter på en klass samtidigt. Det är ju inte speciellt konstigt att ungdomar idag mår dåligt. En lugn stund existerar inte.

Sedan jag kom hem har jag suttit med en engelska uppgift jag inte hann klart med på lektionen och skrivit på en uppsats som behövdes fyllas upp. Lyssnar på poddcast och ska ta den sista koppen kaffe för dagen. Det är så himla mysigt.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

josefina
josefina,

Funkar rengöringsmaskinen bra alltså?? Är såå sugen på att testa en sån där!!

nouw.com/josefina