En jäkla massa hårsnack

Jag letade upp lite gamla godingar från i vintras när jag och Maya fotade i Palmhuset. Det är så himla roligt att kolla tillbaka och se på hur livet var då. Här gick vi båda på gymnasiet och pratade ofta om när vi skulle fota. Maya gick förövrigt i min klass. Så glad över det!

Tycker verkligen att bilderna blev riktigt coola, vilket gör det värt att visa er igen.En riktig kontrast mellan djungel och "IDGAF" attityden. Min älsklingsskor också, som jag fortfarande inte använt (??????). Fyndade dom på mellandagsrean förra året, till ett pangpris dessutom. Hade kollat in skorna i över ett år och skulle bara in till stan och kika. Slutade med en succé!

Ser ni förresten vad mörkt mitt naturliga hår är. Färgade det första gången i mars/april, för att ljusa upp det inför studenten. Trivs verkligen så mycket bättre i den ljusare varianten. Min förra hårfärg hade liksom ingen karaktär. Hade jag färgat det mörkare idag hade mitt val definitivt varit något mer nötigare. Tänk er en klassisk brunett. Det tror jag hade blivit bra, men naturlgia hårfärg var bara tråkig!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Ellendelin
Ellendelin ,