En långsamt krypandes ångest

JAG LEVER! Men min kropp har varit helt slut den här veckan. Ni vet när man känner sig trött överallt. Kroppen, huvudet, allt. Ihop med det har jag sovit dåligt och förmodligen ätit lite för lite också, fast det känts som att allt jag gjort har varit att äta. Igår var jag extra trött efter att ha öppnat efter en stängning. Det tar på kroppen.

Igår kväll hade jag en supermysig kväll med min lillasyster. Våra föräldrar kommer hem ikväll efter en liten semester borta i Stockholm och eftersom jag varit hemma vid halv elva varje dag kändes det givet att mysa till det, speciellt på en fredag. Vi åt hemmagjorda halloumiburgare och till kvällsfika hade jag köpt varsin cruffin (en kombination av muffin och crossiant med choklad fyllning, hör ni eller???) till oss och proteinglass till mig medan hon åt godis.

Idag har jag lite ångest över gårdagens kvällsfika, men tänker svälja den. Min ångest kommer ofta när min kropp är svag, vilket den är just nu. Nu längtar jag efter min föräldrar och alldeles strax ska jag träna med en kollega. Livets balans.

Gillar

Kommentarer