En ledig tisdag och att-göra-listor

Man kan inte mer än älska lediga dagar! Idag skriver alla som läser matte nationella, men eftersom matte 2 inte är en kurs jag läser blir det en dag ledig. Anledningen till detta är för att matematik helt enkelt inte är min grej, får bara ångest och panikattacker. Det var helt enkelt ett val utefter mitt välmående!

Valde att göra bananpannkakor till lunch. Det är så j*vla gott, finns typ ingenting bättre. Jag gör efter ett ganska enkelt recept. Dagens pannkakor var gjorda på två bananer och två ägg. Ganska sjukt att något så enkelt kan vara så fruktansvärt gott.

Förutom min lugna morgon med bananpannkakor och kaffekoppen i högsta högg har jag börjat ta tag i dagens lista. Ibland vill jag vara extra produktiv och då fungerar en att-göra-lista prima. Har hunnit fixa i ordning en garderob och storstäda mitt rum allt i ett, varför inte?, naturkunskapen är strax klar och härnäst väntar en promenad. Duscha och ansiktsmask hänger ihop och ikväll väntar rehabövningarna sjukgymnasten gav mig igår. Om alla dagar hade varit som idag hade mitt liv varit så mycket enklare.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Elnlndgrn
Elnlndgrn,
Bananpannkakor är typ de bästa!!😍
ISA,
aa men så bra start! sånt man mår bra av 😊
www.isabyl.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad gott det där såg ut!! =)
nouw.com/matildaberlin