En lugn lördag och tankar kring corona

Hej fina! Hur mår ni idag? Det känns som att det var längesedan jag ställde den frågan till er. Jag hoppas innerligt att ni tar hand om varandra och andas mellan skolarbeten, livet och jobb. Det är så fruktansvärt viktigt.

Fick gå hem från jobbar idag igen.. Fredagen var tuff och det tempot var något min kropp förmodligen ogillade. Har fått ta antiinflammatoriska mediciner och kommer smärtan tillbaka igen är det återigen ett besök på akuten som väntar. Ugh! Ni vet vi det här laget hur trött jag på att vara just SJUK.

L ska träffa en kompis idag, så jag är ensam hemma. Har bunkrat upp med godis, en nocco och datorn, medan jag väntar på att han ska komma hem. En mysig och lugn lördag., precis vad min kropp behöver Det tycker jag är viktigt, speciellt i tider som dessa. Känner avsmak för alla festande därute - det handlar om ansvar.

Såg ett jättebra inlägg på Facebook, där en kvinna förklarade att man ska visa respekt gentemot varandra. Bara för att du är frisk och personen du möter är frisk, kan en person som inte tål denna typen av virus exponeras - just på grund av det. Allting sträcker sig alltid minst en arm ut. Det är viktigt att påminna sig om det!

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Vad skönt med en lugn lördag, hoppas den har varit fantastisk kram! ❤️
nouw.com/evelinajosefines
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så viktigt att du lyfter detta! Det är alltför många som väljer att leva ”precis som vanligt” och inte tar till sig restriktioner. Det är ju det som gör att pandemin får fäste att fortsätta.

nouw.com/agnesmathilda
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
beattriicee
beattriicee,

Det är verkligen så viktigt att bli påmind! Skickar massor med kramar till dig och hoppas du snart är frisk igen!! 🤍

nouw.com/beattriicee
malinkirstine
malinkirstine,
Men HUR FIN är inte du <3
nouw.com/malinkirstine
ebbabrage
ebbabrage,

Men åh kram till dig ❤️❤️

nouw.com/ebbabrage
Hilma,

Fina du <3 Det här med corona har verkligen ställt till det SÅ MYCKET och det verkar ju tyvärr inte backa. Men vilka snygga örhängen du har 😃 <3

www.nouw.com/hilma
amaliev
amaliev,

Digg med litt rolige helgedager også!🥰

nouw.com/amaliev