En smarrig frukost

Long time no see, eller vad säger ni? Förra veckan satt jag med skoluppgifter hela veckan lång. Det är så ovant att plugga, vilket gör att jag istället väljer att göra annat (hehe..), MEN! Inlämningarna var i tid och jag fick en bra feedback tillbaka.

I helgen sov jag tjugofyra timmar av fyrtioåtta. Förstår det nästan inte själv, men jag sa till L i fredags att "i helgen ska vi ta sovmorgon" och det blev bokstavligt. Det är så skönt att känna att man inte behöver ställa klockan och sover till kroppen är helt utvilad.

Återhämtning är så otroligt viktigt för både kroppens, men också den mentala hälsan. Glöm inte att det är när vi sover som kroppen har en chans att bygga upp sig igen!

För ett par dagar sedan avnjöt jag den här frukosten, men färska hallon, blåbär och jordgubbar. Trodde inte att bären skulle vara så goda som dom faktiskt var. Alldeles syrliga och fyllda med smak. Under skymtar man vegansk vanilj yoghurt, som toppades med hallon och kokos granola. Så gott!

Den här veckan har jag bara ett (vad jag tycker) enkelt bildrepotage som ska in. En förlängning av den uppgift vi gjorde förra veckan. På torsdag ska jag in till jobbet och göra klar arbetet - sedan får vi se vad för uppgifter som väntar!

Gillar