En vecka med fokus på välmående

Ända sedan sportlovet hat skolan gått i ett. Uppgifter efter uppgifter som ska både redovisas och lämnas in. Det tar på krafterna, speciellt när tiden inte räcker till annat. Jag har därför bestämt mig för att fokusera mitt välmående den här veckan. Mycket tid till träning och tid för att få tänka, analysera och bara reflektera över det fina i livet.

Måndag: Idag kommer se ut som alla andra måndagar, men nu på eftermiddagen startar årsmötet som elevkåren håller i, och där kommer jag självklart att befinna mig. Vi ska applådera för den fina styrelsen som avgår (mina fina vänner) och inviga den nya härliga styrelsen. För att kickastarta veckan har jag bränt av ett underbart marklyftspass (med PB!!!!!!!!).

Tisdag: Startar dagen med Body Balance! En perfekt start på en ganska tråkig veckodag och med en förlängd danslektion blir min tisdag lite längre än innan, men med ett gott syfte såklart. Efter skolan är planerna fortfarande ganska oklara. Jag kommer antingen hänga på mina klasskompisars dancecrew eller åka iväg till gymmet. Alternativet att plugga finns också.

Onsdag/Torsdag: Onsdagar och torsdagar brukar se ganska likadana ut. Jag kommer gå i skolan till 16 och därefter ta mig till gymmet. Har inte riktigt bestämt mig för vad för muskelgrupp som ska tränas på respektive dag. Jag tar det helt enkelt som det kommer!

Fredag: Årets första studentrelaterade fest har äntligen anlänt. Efter skolan möts vi upp ett gäng hos Johanna för att sedan ta oss till Trädgårn där klackarna ska sparkas i taket. Jag är ingen människa som är ute speciellt mycket, så detta ser jag fram emot! Innan festligheterna väntar dock skola och träning. Vi har ett ganska långt hål på fredag som gärna fylls med ett härligt pass på gymmet.

Lördag: Kommer antagligen vakna upp en smula tröttare än vanligt, men med en kopp kaffe och en stadig frukost lär lördagen gå i ett svep. Jag kommer att jobba ett par timmar för att sedan bränna av ett skönt träningspass. Det lär kännas behövligt efter fredagen.

Söndag: Trots att söndagen innehåller ett jobbpass kommer jag största delen av dagen bara fokusera på att ta det lugnt och koppla av. Kanske bokar jag in ett yogapass som avslutningen på veckan?

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,

Ha en underbar vecka!! 😊

nouw.com/viktorhognas
isabelkensson
isabelkensson,
åh, hoppas du får en fin vecka <3 låter som ett bra fokus!
nouw.com/isabelkensson