Ett nytt objektiv & släktkalas

Jag fyllde arton i fredags, men för att Stockholmsresan kom emellan fick jag min present på lördagskvällen. Ett vidvinkel objektiv i glas! Mitt fotoälskande hjärta hoppade av lycka - kolla vilka fräna bilder! Kan tycka att det är svårt att få med en helhet i bilder med andra objektiv. Detta är lätt det perfekta all-around objektivet. Fördelaktigt att det inte blir en fisheye-effekt, som en del vidvinkel kan ge.

Åh, ser ni hur underbart ljuset är? Enda nackdelen med objektivet är att bländartalet ligger ganska högt, alltså är det svårt att använda i mörkare miljöer. Funkar nog bäst under det ljusare vinterhalvåret!

"INTE MED BLIXT", det blev en häftig effekt ändå!!

Igår kväll var släkten här och firade mig. Jag bjöd på flygande Jacob som på något vänster blivit en favoriträtt. Till efterrätt blev det hallontårta med chokladbotten. Enkelt med fruktansvärt gott. Fick så otroligt fina presenter, b la Carolina Gynnings kaffekoppar och vitvinglas. För er som missat är Gynning en stor favorit. Hennes konst tilltalar verkligen mig, den är så otroligt vacker.

Gillar

Kommentarer