Fem om mig

- Min allra största idol är Jessie J och det har hon varit sedan 2008 när jag först upptäckte henne. Tycker att hon alltid har bra saker att säga samt att hennes låtar är hur bra som helst - det är lätt att relatera till dom. Andra artister jag ser upp till Molly Sandén och Zara Larsson.

- Mitt allra största intresse är träning, där då dans räknas med. Utan träning hade jag inte vetat vad jag skulle gjort med mitt liv. Att träna får mig att känna mig fräsch, får mig på andra tankar och är så himla kul!

- Min dröm inom mode är att äga en Stella McCartney väska. Tycker att dom är så snygga. Någon gång i livet ska en sådan tillhöra mig!

- Jag har ett väldigt starkt psyke, vilket kanske låter ganska konstigt men med det menar jag att jag har väldigt lätt att komma ur svåra och jobbiga situationer i livet. Tror att det har med mitt positiva tänkande att göra. Hela tiden försöker jag se saker ur ett positivt perspektiv, det underlättar så i livet!

- Jag är en riktig spara! Har svårt att spendera pengar och har alltid en ekonomiskplan för att förlora så lite pengar så möjligt haha.

Gillar

Kommentarer