För jag har tagit studenten ♥

Igår tog jag studenten. VA? Det var en sådan otroligt känsloladdad och lång dag. Att vakna upp idag och veta att man äntligen uppnått det man längtat efter sedan lågstadiet. Det är sådan sjuk känsla att sitta med klassen på morgonen, men den vita klänningen och studentmössan som legat under sängen sedan mars.

Jag fotade champangefrukosten med en liten kompaktkameran, men minneskortet behöver någon slags adapter. Inlägg kommer!

Innan det var dags att springa ut och efter champangefrukosten fotades vi, minglade med lärarna vi haft genom åren och åt lunch med resterande studenter.

Jag har aldrig varit så nervös som inför utspringet. Hjärtat gick i 230 och där kändes allting så känslosamt. När Melodifestivalens intro gick igång sprang vi för kung och fosterland, körde en liten koreografi (man har ju ändå gått dans) och slogs för andra gången om att allting är slut.

När jag träffade familjen som var där och firade fick jag första "slaget i ansiktet" och ville ingenting är att lägga mig på marken och gråta. Men, det gjorde jag inte. Jag ville inte gråta, pressade bort tårarna och lät all lycka ta över. Kramade om mina kära familjemedlemmar, fick de traditionella nallarna, blommor och massa kärlek.

Här var jag VARM. Igår var det trettio grader ute och efter att ha varit inomhus sedan tio blev det som att springa in i en vägg. Jag svettades mer än under ett träningspass, typ.

Som sista moment innan mottagning var det flak. Det var lite tubulent i början med en sen avgång och högtalare som inte fungerade, men tillslut löste sig allting och vi dansade loss. Lite läskigt måste jag erkänna att det var, men otroligt roligt. Varmt var det, men som tur var fläktade det väldigt skönt.

Påväg hem mot mottagningen. Jag och chauffören skojade lite med varandra och jag var fylld lycka.

Jag använde knappt min telefon igår, så jag har inte speciellt mycket bilder. Det kändes så skönt att bara ta in allting som hände och leva i nuet. Tiden fanns inte där för att plocka upp kameran eller kolla instagram. Ganska skönt dock. På kvällen var det fest på Park Lane och vi dansade som aldrig förr.

Nu ska jag gassa i solen hela helgen. På måndag börjar livet på riktigt.

  • Postad i: posted_inVardagen

Gillar