Fördomsfull föreläsning och officiellt klar med GA

Var tvungen att ta en stund och uppskatta himlen igår imorse. Titta vad underbart, jag älskar morgnar som dessa. Blir helt lycklig i själen. Hej gänget! Ännu en dag har passerat och igår var planerna varit fullspäckade.

I skolan lyssnade vi med en föreläsning från Arbetsförmedlingen. Satt mest och var irriterad, förlösaren var otroligt negativa när det kom till att följa sina drömmar och antog att alla som ville bli dansare, konstnär eller musikproducent t ex var esteter. DET är bara en fördom. Estet är bara ett hjälpmedel om man nu skulle vilja bli exempelvis dansare, vilket det är i mitt fall. Blir så irriterad att man fortfarande nedvärderar den estetiska linjen.

Resten av dagen jobbade på med gymnasiearbetet och skrev klart hela arbetet. Nu är den teoretiska delen klar och därmed är gymnasiearbetet officiellt färdigt. Den känslan är oslagbar, ni som har detta framför er - ni kommer förstå när ni väl är där.

På kvällen åkte vi iväg till Adams visning av sitt gymnasiearbete. Det bjöds på vin, livemusik och ett fantastiskt arbete i en underbar miljö. Imponerad av hur hela kvällen var upplagd! Hans projekt heter Ett porträtt, kolla upp det på instagram!

Gillar

Kommentarer