Fredagsfeeling och drinkar

Innehåller reklamlänkar

20 grader och strålande sol bjöds det på i Göteborg igår. Vinden var fortfarande kylig, men en tunn jacka räckte för att hålla värmen kvar. Jag invigde min nya topp från Monki (klick) och en gammal väska från Ginatricot, som inte kommit till användning förut. Tyckte den passade alldeles utmärkt till mitt lagom färgglada klädval!

Skorna kommer från Nelly, jeansen är gamla från Mango (och spontant avklippta igår), jackan gammal från Zalando och tröjan från Monki.

Sommar och blå himmel över fina Göteborg! 💙

Jag mötte upp Linnéa vid halv ett och vi tog en långsam promenad genom staden, för att sedan hamna borta på Doktor Glas. Har ju skrivit bra om stället förut, så behöver inte nämna speciellt mycket bra. Här mötte vi upp Sofia och startade skitsnacket över en aperol. Den perfekta sommardrinken!

Doktor Glas. Linnégatan 56. 413 50 Göteborg

När klockan började närma sig eftermiddag sa vi adjö till kära Linnéa och vandrade ner på Linnégatan till Tredje Långgatan och Kafé Magasinet. Där avnjöt vi en halvgod kaffe och inväntade två kompisar till. En Vodka Lemonade, trevligt sällskap och ett par timmar senare var jag hemma hos familjen igen för tacomys och tv-tittande. Avslutade min fredag med återfuktande sheetmask och serie i sängen. Tack fredag!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Men åh vad härligt ni haft det då, så mysigt!! Och HALLÅ, hur snygg är du inte?! <3
nouw.com/emmaengstrom
Ellendelin
Ellendelin ,
Men hallå detsamma!!! ❤️
nouw.com/ellendelin